Kókuszos Pirított Mogyoró -190g
Készleten
1.090 Ft
egységár: 6 Ft /g
Készleten
Természetes alapanyagokból készült kézműves csemege, pálmaolaj és adalékok nélkül.
Kókuszos ízesítésű, pirított földimogyoró
Miért jó választás ha egészséges nasira vágysz?
- Tápanyagban gazdag élelmiszer
- Gazdag fehérjében (25%)
- Hozzájárul az izomtömeg növekedéséhez és fenntartásához
- Omega 3 és Omega 6 zsírsavakat tartalmaz
- Magas rosttartalommal bír
- Pálmaolaj nélkül készül
- Pazar, friss ízű
- Kézzel készült
- Magyarországon készült termék
- Erősíti az immunrendszert
- Csökkenti a koleszterinszintet
- Csökkenti a cukorbetegség kockázatát
- Erős antioxidáns hatású
- Eritrittel édesítjük
Összetevők: Földimogyoró, eritrit, kókuszreszelék (antioxidáns (kén-dioxid)
Átlagos tápérték | 1 adag (47,5 g) termékben: |
Energia | 1154,5kJ / 279kcal |
Zsír | 23,2g |
Ebből telített zsírok | 3,1g |
Szénhidrát | 8,0g |
Ebből cukor
Ebből poliolok |
2,1g
3,6g |
Fehérje | 10,9 g |
Rost | 4,5g |
Só | <0,01g |
Allergén információ: A termék földimogyorót, dióféléket, szezámot feldolgozó üzemben készült.
Tárolás: Napfénytől védve, száraz hűvös helyen tárold! Felbontás után fogyaszd el 1 héten belül!
Felhasználás: Fogyasztás előtt rázd fel az üveget! Fogyaszd bármikor, ha nasira vágysz!
Tömeg | 190 g |
---|
Kókuszos Pirított Mogyoró -190g termékről 1 értékelés
Hasonló termékek
-
Csípős Chilis Pirított Mogyoró -190g
Értékelés: 5.00 / 5990 FtTermészetes alapanyagokból készült kézműves csemege, pálmaolaj és adalékok nélkül.
-
Fokhagymás Pirított Mogyoró -190g
Értékelés: 5.00 / 5990 FtTermészetes alapanyagokból készült kézműves csemege, pálmaolaj és adalékok nélkül.
-
Tojásfehérje lé (1000g)
Értékelés: 5.00 / 52.290 FtELŐRENDELHETŐ. VÁRHATÓ BEÉRKEZÉS: 2025.02.13-14
Az egyik legtisztább fehérjeforrás
– A kalóriatartalom 90%-a fehérjéből származik
– Ideális sütéshez, főzéshez, vagy akár nyersen is
-
Nemes Károly (megerősített tulajdonos) –
A mogyoró porcukor és kókuszpor(?) keverékébe van beleforgatva ami viszont nem marad meg a terméken hanem az üveg/a tálalótál aljára fog sűllyedni a mozgatástól. Ezért ha nem kiskanállal eszem, nem tudom az ízesítést hozzáenni, így viszont tulajdonképpen sima mogyorót eszek és a végén megmarad az ízesítés. Viszont ki fog kiskanállal mogyorót enni, mondjuk egy partin? Jobb lenne, ha a kókuszíz egy bevonaton lenne hozzáadva úgy, mint mondjuk a csokisnál a csokis íz… Maga a por is lehetne kókuszosabb…