Barion Pixel

Cégünk ezzel és ezzel foglalkozik… bla bla bla…

Hagyjuk a sablon szöveget…

Szia!
Kecskés Valentin vagyok a Valentine’s Mogyoróvaj megálmodója. Úgy gondolom, ha személyesen írok néhány sort, sokkal jobban be tudom mutatni magunkat, mint az átlagos weboldalak unalmas „Rólunk” része.

Érdekes infó rólam, hogy 14 éves koromban én egy 120 kilós „kis”srác voltam, még a lábfejemt sem láttam, viszont elkezdtem sportolni és egészségesen étkezni, így 2 év alatt leadtam 40 kg súlyfelesleget. Jó jó jó, de akkor, hogy jön ide a mogyoróvaj? Hát úgy, hogy az egészséges étkezés egyik alappillére.

Gazdag fehérjében és rostban, egészséges zsírsavakat tartalmaz, tele van vitaminnal, és mérhetetlenül finom!

Viszont a gyártók cukrot, tartósítószert, pálmazsírt és számtalan felesleges adalékanyagot adnak termékeikhez, ami így aztán már nem illeszthető be egy egészséges étrendbe. Szerettem volna egy olyan terméket, ami minden elvárásomnak megfelelt volna, de sajnos Magyarországon nem volt ilyen, így hát gondoltam, miért ne lehetnék én aki létrehozza ezeket a termékeket, itt kis hazánkban?!

Az elmúlt években hatalmas fejlődésen esett át az egészségipar. Táplálékkiegészítő üzletek, webshopok tucatjai nyíltak meg. Az élelmiszer áruházakban is egyre több egészséges élelmiszert lehet vásárolni. Azonban az nem mindegy, hogy mit, hol, milyet és mennyiért tudsz beszerezni. Gondolj csak bele, ha rossz üzemanyagot tankolsz az autódba, megáll és tönkremegy. Ha nem megfelelően étkezel, a testeddel is hasonló történik, csak lassabban.

Az egészséges étkezés és a sporttáplálkozás alapvető feltétel mindazok számára, akik izmosodnának, le szeretnének fogyni, fejlődni szeretnének, sportolnak, vagy csupán egészségesen szeretnének élni és jól érezni magukat a bőrükben.

Az egészségipar robbanásszerű fejlődése és a szoros versenyhelyzet miatt számos olyan cég is megjelent a piacon, akiknek semmi más nem számít, csak a profit. Nem számít nekik a minőség és, hogy mit ad el Neked és milyen úton jut el hozzád a termék, csupán a profitszerzésre törekednek. Ezzel ellenben az én egyik személyes küldetésem, hogy biztosítsalak Téged, a Valentine’s Mogyoróvaj más, mint a többi termék. Szeretném, hogy a legjobb kiszolgálásban legyen részed és a legjobb minőséget kapd keményen megkeresett pénzedért cserébe. Ha bármilyen okból kifolyólag elégedetlen lennél bármely termékkel, időkorlát nélküli pénz visszafizetést garantálok, így semmi vesztenivaló nem érhet.

Végezetül, ha bármilyen kérdésed lenne, keress nyugodtan a lenti elérhetőségeken, szívesen segítek!

Fedezd fel a mogyoróvajak új generációját, és élvezd az egészség tiszta ízét!

Kecskés Valentin
Valentine’s Mogyoróvaj
+36305996030
valentines@mogyorovaj.hu

Kezdj el gépelni majd nyomd meg az ENTER-t a kereséshez

Kosár

Nincsenek termékek a kosárban.