Fehérjés Mogyoróvajas Csokis Hamis Karamell Kockák

Fehérjés Mogyoróvajas Csokis Hamis Karamell Kockák

Hozzávalók:

  • 100g mogyoróvaj
  • 4 ek kókuszzsír
  • 2 ek juharszirup
  • 75g vaníliás fehérje
  • 2 ek kókuszliszt
  • 1 tk kakaópor
  • 1 tk kókuszzsír
  • 1 ek eritrit

 

Elkészítés:
Egy tálban keverd össze a fehérjét és a kókuszlisztet.

Egy kisebb serpenyőben, alacsony lángon keverd össze a kókuszzsírt, mogyoróvajat és a juharszirupot, míg folyékony állagot nem kapsz. Add hozzá a fehérjés keveréket, majd a tűzről levéve alaposan keverd össze. Addig keverd, míg egy sűrű, tészta szerű masszát nem kapsz.

Egy kisebb kb 10×15 cm-es tálcát bélelj ki sütőpapírral és öntsd bele a masszát, majd egyenletesen oszlasd el és jó alaposan tömörítsd össze egy kanállal.

Egy jó evőkanálnyi kókuszzsírt olvassz meg mikróban kb 1 perc alatt és keverd hozzá az eritritet illetve a kakaóport. Ezzel a krémmel kend meg a karamell tetejét.

Végül tedd a hűtőbe pihenni 1 órára, majd vágd fel kockákra.

 

Az egész tápértéke:

  • Energia: 1860 kcal
  • Fehérje: 88g
  • Szénhidrát: 8g
  • Zsír: 156g
Share post

Kezdj el gépelni majd nyomd meg az ENTER-t a kereséshez

Kosár

Nincsenek termékek a kosárban.