Vegán kesu krémsajt

Vegán kesu krémsajt

Ezzel a recepttel egy ízletes krémes vegán sajtot készíthetsz otthon. Gyors, egyszerű és nincs szükség erjesztésre.

Hozzávalók:

  • 200g kesudiókrém
  • 30g sörélesztő pehely
  • 1 evőkanál citromlé
  • 1 evőkanál víz
  • 1 teáskanál fokhagyma granulátum
  • fél teáskanál só
  • fűszerek ízlés szerint (pl.: petrezselyem, rozmaring, kakukkfű, bors, stb.)

Elkészítés:

  1. Tedd egy robotgépbe az összes hozzávalót, majd jó alaposan mixeld össze őket.
  2. Kanalazd ki az elkészült krémet egy megfelelő méretű edénybe, majd lefedve tedd a hűtőbe.
  3. Néhány óra elteltével fogyasztható is. Hűtőben tárolva 2-3 napig eláll.

Az egész tápértéke:

  • Energia: 1267 kcal
  • Fehérje: 37 g
  • Szénhidrát: 61 g
  • Zsír: 97 g
  • Rost: 7 g

NÉPSZERŰ TERMÉKEK

Megosztom e bejegyzést

Kezdj el gépelni majd nyomd meg az ENTER-t a kereséshez

Kosár

Nincsenek termékek a kosárban.