Vegán kesu krémsajt
Ezzel a recepttel egy ízletes krémes vegán sajtot készíthetsz otthon. Gyors, egyszerű és nincs szükség erjesztésre.
Hozzávalók:
- 200g kesudiókrém
- 30g sörélesztő pehely
- 1 evőkanál citromlé
- 1 evőkanál víz
- 1 teáskanál fokhagyma granulátum
- fél teáskanál só
- fűszerek ízlés szerint (pl.: petrezselyem, rozmaring, kakukkfű, bors, stb.)
Elkészítés:
- Tedd egy robotgépbe az összes hozzávalót, majd jó alaposan mixeld össze őket.
- Kanalazd ki az elkészült krémet egy megfelelő méretű edénybe, majd lefedve tedd a hűtőbe.
- Néhány óra elteltével fogyasztható is. Hűtőben tárolva 2-3 napig eláll.
Az egész tápértéke:
- Energia: 1267 kcal
- Fehérje: 37 g
- Szénhidrát: 61 g
- Zsír: 97 g
- Rost: 7 g
NÉPSZERŰ TERMÉKEK
Megosztom e bejegyzést