Barion Pixel

Rozmaringos sült zöldségek mogyoróval és gránátalmával

Rozmaringos sült zöldségek mogyoróval és gránátalmával

Egy egézszéges recept ötlettel jöttünk neked ma is, amit akár köretként is fogyaszthatsz sültek mellé, de önmagában is megállja a helyét.

Úgyhogy sütésre fel!

Hozzávalók

1 kisebb hagyma, apróra vágva

500 g kelbimbó, félbevágva

2-3 db paszternák, apróra vágva

4 gerezd fokhagyma, egészben

2 evőkanál olívaolaj

1 teáskanál fekete bors

1 teáskanál só

4-5 szál rozmaring, apróra vágva

1/2 csésze gránátalma

1/2 csésze földimogyoró, apróra vágva

Elkészítés

Melegítsük fel a sütőt 200 fokra. Tegyük a vegyes zöldségeket és a fokhagymát egy sütőpapírral bélelt tepsibe. Locsoljuk meg olívaolajjal, és forgassuk össze, hogy mindenhol érje a zöldségeket. Fűszerezzük borssal, sóval és rozmaringgal. Tegyük a sütőbe 10-15 percre. Forgassd meg a zöldségeket egy nagyobb kanállal. Süsd további 10-15 percig. Add hozzá a földimogyorót és a gránátalmamagot, és jól keverd össze. Süsd további 5-10 percig, amíg a zöldségek megbarnulnak.

NÉPSZERŰ TERMÉKEK

Share post

Kezdj el gépelni majd nyomd meg az ENTER-t a kereséshez

Kosár

Nincsenek termékek a kosárban.