Barion Pixel

Mogyoróvajas tészta

Mogyoróvajas tészta

Meghoztuk a heti receptet, ami egy tökéletes, gyors ebéd ötlet!


Kép forrás: Nathan Congleton / TODAY

Hozzávalók: 
120 g mogyoróvaj
3 evőkanál szezámolaj
1 evőkanál szójaszósz
1 teáskanál rizsecet
1/2 teáskanál frissen reszelt gyömbér
1/4 teáskanál fokhagymapor
400 g tészta
2 evőkanál koriander, durvára vágva
Pirított szezámmag, a díszítéshez

Elkészítés
Forralj fel egy nagy fazék sós vizet, majd add hozzá a tésztát, és főzd a csomagolás utasításai szerint, amíg al dente nem lesz. Tegyél félre egy kevés tésztavizet. Közben készítsd el a mártást a mogyoróvaj, a szezámolaj, a szójaszósz, a rizsecet, a gyömbér és a fokhagymapor összekeverésével. Szűrd le a tésztát majd tedd vissza a lábasba, add hozzá a mártást és a koriandert, majd keverd össze és szükség szerint adj hozzá a tartalék tésztavízből, amíg krémes állagot nem kapsz.
Tipp: Díszítsd pirított szezámmaggal és korianderlevelekkel.

NÉPSZERŰ TERMÉKEK

Share post

Kezdj el gépelni majd nyomd meg az ENTER-t a kereséshez

Kosár

Nincsenek termékek a kosárban.