Barion Pixel

Mogyoróvajas sült banán

Mogyoróvajas sült banán

Egészséges, gyors harapnivalót szeretnél? Próbáld ki ezt a mogyoróvajas sült banánt! Mutatjuk is a receptet. 


Hozzávalók:

2 érett banán
2 evőkanál mogyoróvaj
2 evőkanál méz
1 evőkanál citromlé
1/4 teáskanál
őrölt fahéj
Csipet só
Friss menta a díszítéshez

Elkészítés: Melegítsük elő a sütőt 200 fokra. Hámozzuk meg a banánokat, majd vágjuk őket hosszában ketté. Kenjük be a banánok mindkét oldalát mogyoróvajjal, majd helyezzük őket egy sütőpapírral bélelt tepsibe. Keverjük össze a mézet, citromlevet, fahéjat és sót egy kis tálban, majd locsoljuk rá a banánokra. Süsük a banánokat 10-12 percig, amíg a teteje enyhén megpirul és a mézes-sós szirup besűrűsödik. Tálaljuk a banánokat friss mentával díszítve.

Megosztom e bejegyzést

Kezdj el gépelni majd nyomd meg az ENTER-t a kereséshez

Kosár

Nincsenek termékek a kosárban.