Táncoló földimogyoró

Mogyoróolajos pácban sült csirkemell csíkok

Mogyoróolajos pácban sült csirkemell csíkok

Hozzávalók:

  • 5 evőkanál szójaszósz
  • 3 evőkanál citromlé
  • 8 evőkanál Valentine’s mogyoró olaj
  • 3 kiskanál fokhagyma por
  • 2 kiskanál gyömbér por
  • 500 g csirkemell

Elkészítés:

  1. A csirkemell filét vékony csíkokra vágjuk.
  2. A pác hozzávalóit egy tálban alaposan elkeverjük és ráöntjük a csirkemell csíkokra.
  3. Fóliával letakarjuk és egy éjszán át a hűtőben pácolódni hagyjuk.
  4. Közvetlenül tálalás előtt a csirkemell csíkok mindkét oldalát aranybarnára sütjük.

Tipp:

Bármilyen zöldköret kiválóan illik hozzá.

 

Átlagos tápérték:

Energia: 1637 kcal

Zsír: 122,9 g

Szénhidrát: 13,2 g

Fehérje: 119,6g.

 

Jó étvágyat!

Share post

Kommentek (1)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Kezdj el gépelni majd nyomd meg az ENTER-t a kereséshez

Kosár

Nincsenek termékek a kosárban.