Mogyoróolajos pácban sült csirkemell csíkok
Hozzávalók:
- 5 evőkanál szójaszósz
- 3 evőkanál citromlé
- 8 evőkanál Valentine’s mogyoró olaj
- 3 kiskanál fokhagyma por
- 2 kiskanál gyömbér por
- 500 g csirkemell
Elkészítés:
- A csirkemell filét vékony csíkokra vágjuk.
- A pác hozzávalóit egy tálban alaposan elkeverjük és ráöntjük a csirkemell csíkokra.
- Fóliával letakarjuk és egy éjszán át a hűtőben pácolódni hagyjuk.
- Közvetlenül tálalás előtt a csirkemell csíkok mindkét oldalát aranybarnára sütjük.
Tipp:
Bármilyen zöldköret kiválóan illik hozzá.
Átlagos tápérték:
Energia: 1637 kcal
Zsír: 122,9 g
Szénhidrát: 13,2 g
Fehérje: 119,6g.
Jó étvágyat!
Share post