Mandulakrémes cookie
Próbáltad már a mandulakrémünket? Itt az ideje, hogy teszteld! Mutatunk is egy remek receptet hozzá!
Hozzávalók
1 nagy tojás
250 g 100% Gourmet Mandulakrém
90g barna cukor
1 teáskanál szódabikarbóna
1/2 teáskanál vaníliakivonat
190g csokoládéforgács,
plusz összetört mogyoró
Elkészítés: Melegítsd elő a sütőt 180 °C-ra, és bélelj ki két nagy tepsit sütőpapírral vagy szilikon sütőpapírral. Egy közepes tálban verd fel a tojást, majd keverd bele a mandulakrémet, majd a barna cukrot, a szódabikarbónát és a vaníliát. Keverd össze az egészet. Végül mehet bele a csokoládéforgács is. Kanalazd a tésztát, kb. 1,5 evőkanálnyit az előkészített tepsibe. Óvatosan nyomd le a tésztadombokat egy kanál hátuljával. Süsd 10 percig.
Szobahőmérsékleten akár egy hétig is elállnak!