Kakaós Mogyoróvajas Banánfagyi

Kakaós Mogyoróvajas Banánfagyi

Ebben a nagy melegben kinek ne esne jól egy hűsítő fagyi? Íme egy egyszerű fitt recept, ami garantáltan felfrissít a kánikulában.

Hozzávalók:

  • 4 közepes banán
  • 60g mogyoróvaj
  • 75ml növényi tej
  • 3 ek. kakaópor
  • Édesítőszer ízlés szerint

Elkészítés:

  1. Előző nap karikázd fel a banánokat, majd fagyaszd le őket.
  2. A fagyasztott banán korongokat tedd egy aprítógépbe, majd alaposan daráld le.
  3. Add hozzá a tejet és daráld tovább. Ha már elérted a pépes állagot, add hozzá a mogyoróvajat, kakaóport és az édesítőt ízlés szerint.
  4. Az elkészült krémet, tedd a fagyasztóba és várd meg míg megfelelő állagra nem dermed.

Tipp! Próbáld ki bármilyen más magvajjal is a receptet, vagy túrbózd fel a kalóriamentes ServiVita Öntetekkel! Garantáltan mennyei lesz a végeredmény. 😉

Egy adag átlagos tápértéke:

  • Energia: 235 kcal
  • Fehérje: 8,8g
  • Szénhidrát: 28,6g
  • Zsír: 10,9g

NÉPSZERŰ TERMÉKEK

Megosztom e bejegyzést

Kezdj el gépelni majd nyomd meg az ENTER-t a kereséshez

Kosár

Nincsenek termékek a kosárban.