Kakaós Mogyoróvajas Banánfagyi
Ebben a nagy melegben kinek ne esne jól egy hűsítő fagyi? Íme egy egyszerű fitt recept, ami garantáltan felfrissít a kánikulában.
Hozzávalók:
- 4 közepes banán
- 60g mogyoróvaj
- 75ml növényi tej
- 3 ek. kakaópor
- Édesítőszer ízlés szerint
Elkészítés:
- Előző nap karikázd fel a banánokat, majd fagyaszd le őket.
- A fagyasztott banán korongokat tedd egy aprítógépbe, majd alaposan daráld le.
- Add hozzá a tejet és daráld tovább. Ha már elérted a pépes állagot, add hozzá a mogyoróvajat, kakaóport és az édesítőt ízlés szerint.
- Az elkészült krémet, tedd a fagyasztóba és várd meg míg megfelelő állagra nem dermed.
Tipp! Próbáld ki bármilyen más magvajjal is a receptet, vagy túrbózd fel a kalóriamentes ServiVita Öntetekkel! Garantáltan mennyei lesz a végeredmény. 😉
Egy adag átlagos tápértéke:
- Energia: 235 kcal
- Fehérje: 8,8g
- Szénhidrát: 28,6g
- Zsír: 10,9g
NÉPSZERŰ TERMÉKEK
Megosztom e bejegyzést