Házi Csokoládés Mogyorókrém

Házi Csokoládés Mogyorókrém

Ugyan ki ne imádná a jól ismert hagyományos mogyorókrémet? Ámde 50% cukor azért egy kicsit húzós… Készítsd el magadnak egyszerűen, hozzáadott cukor nélkül, akár vegán változatban!

Hozzávalók:

Elkészítés:

  1. Daráld le az eritiritet egy aprító gépben, vagy használhatsz eritrit port is. Ha nincs kedved darálni nem nagy probléma csak hamarabb fel fog oldódni a krémben, ha port használsz.
  2. Mikróban vagy gőz felett olvaszd meg a csokit
  3. 1 közepes tálban keverd össze a törökmogyoró krémet, eritrit port, olvasztott csokit, vanília aromát és a csipet sót. Botmixerrel vagy habverővel alaposan dolgozd el míg össze nem áll a teljes krém.
  4. Miután elkészült a krém, öntsd befőttes üvegekbe és tartsd hűtőben.

NÉPSZERŰ TERMÉKEK

Megosztom e bejegyzést

Kezdj el gépelni majd nyomd meg az ENTER-t a kereséshez

Kosár

Nincsenek termékek a kosárban.