Házi Csokoládés Mogyorókrém
Ugyan ki ne imádná a jól ismert hagyományos mogyorókrémet? Ámde 50% cukor azért egy kicsit húzós… Készítsd el magadnak egyszerűen, hozzáadott cukor nélkül, akár vegán változatban!
Hozzávalók:
- 200g Törökmogyoró krém
- 100g cukormentes tej vagy étcsokoládé
- 50g Eritrit
- 1 kávés kanál vanília aroma
- 1 csipet só
Elkészítés:
- Daráld le az eritiritet egy aprító gépben, vagy használhatsz eritrit port is. Ha nincs kedved darálni nem nagy probléma csak hamarabb fel fog oldódni a krémben, ha port használsz.
- Mikróban vagy gőz felett olvaszd meg a csokit
- 1 közepes tálban keverd össze a törökmogyoró krémet, eritrit port, olvasztott csokit, vanília aromát és a csipet sót. Botmixerrel vagy habverővel alaposan dolgozd el míg össze nem áll a teljes krém.
- Miután elkészült a krém, öntsd befőttes üvegekbe és tartsd hűtőben.
NÉPSZERŰ TERMÉKEK
Megosztom e bejegyzést