Aszalt banánkarikák kókuszosan, mogyorókrémmel
Hozzávalók:
- 3 db közepes méretű banán
- 1 db narancs
- 20 g kókusz reszelék
Topping:
50 g Valentine’s Lightella Mogyorókrém
Elkészítés:
- 1 narancs levét kifacsarjuk, félre tesszük egy tálban.
- A banánokat felkarikázzuk és 20-30 percre beáztatjuk a narancs levébe.
- Egy nagyméretű tepsit sütőpapírral kibélelünk és egyesével rátesszük a banánkarikákat.
- 90 – 100 C°-os (sütő függő) sütőben légkeveréses programon 2,5 órán keresztül lassan sütjük.
- Az elkészült aszalt banánkarikákat sütés után hűlni hagyjuk, majd egy vékony, lapos konyhai eszköz segítségével (pl. torta bevonó) elválasztjuk a sütőpapírról.
- Tálalás előtt kókuszreszelékbe forgatjuk és Lightella mogyoró krémet csurgatunk a tetejére.
Átlagos tápérték:
Energia: 660 kcal
Zsír: 31,8 g
Szénhidrát: 93,1 g
Fehérje: 8,9 g.
Megosztom e bejegyzést