Barion Pixel

Aszalt banánkarikák kókuszosan, mogyorókrémmel

Aszalt banánkarikák kókuszosan, mogyorókrémmel

Hozzávalók:

  • 3 db közepes méretű banán
  • 1 db narancs
  • 20 g kókusz reszelék

Topping:

50 g Valentine’s Lightella Mogyorókrém

Elkészítés:

  1. 1 narancs levét kifacsarjuk, félre tesszük egy tálban.
  2. A banánokat felkarikázzuk és 20-30 percre beáztatjuk a narancs levébe.
  3. Egy nagyméretű tepsit sütőpapírral kibélelünk és egyesével rátesszük a banánkarikákat.
  4. 90 – 100 C°-os (sütő függő) sütőben légkeveréses programon 2,5 órán keresztül lassan sütjük.
  5. Az elkészült aszalt banánkarikákat sütés után hűlni hagyjuk, majd egy vékony, lapos konyhai eszköz segítségével (pl. torta bevonó) elválasztjuk a sütőpapírról.
  6. Tálalás előtt kókuszreszelékbe forgatjuk és Lightella mogyoró krémet csurgatunk a tetejére.

 

Átlagos tápérték:

Energia: 660 kcal

Zsír: 31,8 g

Szénhidrát: 93,1 g

Fehérje: 8,9 g.

Megosztom e bejegyzést

Kezdj el gépelni majd nyomd meg az ENTER-t a kereséshez

Kosár

Nincsenek termékek a kosárban.