Táncoló földimogyoró

Banános Mogyoróvajas Protein Brownie

Banános Mogyoróvajas Protein Brownie

Hozzávalók:

  •  2 banán
  • 1 adag fehérje
  • 2+1 evőkanál mogyoróvaj
  • 1 evőkanál zabpehelyliszt
  • 25ml növényi tej
  • 2 teáskanál kakaópor
  • édesítőszer ízlés szerint (pl eritrit)
  • sütőpor
  • csipet só

Elkészítés:

Melegítsd elő a sütőt 180 fokra.

Egy edényben villával nyomkodd szét pépesre a banánt majd jó alaposan keverd össze az összes hozzávalóval együtt. (kivéve egy e.k. mogyivaj)

Öntsd a keveréket egy kisebb, sütőpapírral bélelt tepsibe, egyengesd el majd csurgasd a tetejére a maradék egy e.k. mogyoróvajat, végül tedd az előmelegített sütőbe 20 percre.

Ha lejárt a 20 perc ellenőrizd, hogy mennyire sült meg. Ha lágyabban szereted, elég neki ennyi idő, de ha tovább sütöd, szárazabb lesz.

Share post

Kezdj el gépelni majd nyomd meg az ENTER-t a kereséshez

Kosár

Nincsenek termékek a kosárban.