Banános Mogyoróvajas Protein Brownie

Banános Mogyoróvajas Protein Brownie

Hozzávalók:

–          2 banán

–          1 adag fehérje

–          2+1 evőkanál mogyoróvaj

–          1 evőkanál zabpehelyliszt

–          25ml növényi tej

–          2 teáskanál kakaópor

–          Édesítőszer ízlés szerint (pl eritrit)

–          Sütőpor

–          Csipet só

Elkészítés:

Melegítsd elő a sütőt 180 fokra.

Egy edényben villával nyomkodd szét pépesre a banánt majd jó alaposan keverd össze az összes hozzávalóval együtt. (kivéve egy e.k. mogyivaj)

Öntsd a keveréket egy kisebb, sütőpapírral bélelt tepsibe, egyengesd el majd csurgasd a tetejére a maradék egy e.k. mogyoróvajat, végül tedd az előmelegített sütőbe 20 percre.

Ha lejárt a 20 perc ellenőrizd, hogy mennyire sült meg. Ha lágyabban szereted, elég neki ennyi idő, de ha tovább sütöd, szárazabb lesz.

Share post

Kezdj el gépelni majd nyomd meg az ENTER-t a kereséshez

Kosár

Nincsenek termékek a kosárban.